Service Control reperaties

"Onze expertise in witgoedreparatie gaat terug naar 1994"

Kennismaking

Service Control is een samensmelting van de expertise Rob Zwaan.
Rob Zwaan is sinds 1993 gespecialiseerd in het herstellen van consumentenelektronica, zoals televisies en audioapparatuur en werkte sinds 2004 als servicemanager voor Vestel Benelux. De combinatie van hun kennis heeft geleid tot de oprichting van Service Control in 2012. Huidige opdrachtgevers van Service Control zijn onder andere BCC, Itho Daalderop, Franke, Novy, Grando, Makro, Media Markt en Saturn.

Onze vakkundige monteurs

Service Control werkt al met ruim vijftig betrouwbare en vakkundige zzp-ers. Mocht u geïnteresseerd zijn in het verrichten van werkzaamheden voor Service Control, dan kunt u zich hier aanmelden. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar vakkundige monteurs om reparaties uit te voeren. Dus ben jij een vakkundige en betrouwbare zzp-er? Neem dan gauw contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Partnerschappen

Service Control werkt graag met partnerschappen. Voor ons vormt een partnerschap een uitdaging,  maar wel een die we graag aangaan. We proberen naar onze partners toe zo transparant mogelijk te zijn om een goede samenwerking mogelijk te maken. Het creëren van een vertrouwensband is daarom voor ons erg belangrijk. Dat is ook de reden dat ons proces zo transparant is. Onze partners kunnen daarom ook altijd meekijken met wat de monteur doet aan de hand van ons softwareprogramma.

De kracht van Service Control

Service Control heeft een uniek serviceplatform laten ontwikkelen, Insezo. Hiermee kunt u uw klanten een nog betere service bieden. Het serviceplatform is een handige online tool, waarin u een serviceopdracht kunt aanmelden. Service Control onderneemt direct actie en koppelt de serviceopdracht aan één van onze vakkundige servicemonteurs. Via het serviceplatform heeft u altijd en overal volledig inzicht en complete controle over alle serviceopdrachten.

Onze vakkundige servicemonteurs

Service Control werkt met ruim vijftig betrouwbare en vakkundige ZZP-ers met een gemiddelde doorlooptijd van 3,96 dagen per serviceopdracht.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het verrichten van werkzaamheden voor Service Control, dan kunt u via deze website met ons in contact komen.

Contactgegevens

Kattestaart 10
3355 PP Papendrecht
Nederland

Telefoon: (078) 890 65 00
E-mailadres: info@service-control.eu

Maandag t/m Vrijdag: 9:00 — 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

© Copyright 2012 – 2019 Service Control. Alle rechten voorbehouden.